Taboos Of FengShui Ball Fountains Dan Fungsi Mereka

- Jan 20, 2020-

FENGSHUI BALL FOUNTAIN

Persekitaran FengShui yang baik bukan sahaja dapat menjadikan kita hidup sihat dan selesa, tetapi juga memperbaiki nasib kita. Walau bagaimanapun, pemilihan dan dekorasi rumah tidak semenjak awal dapat memastikan bahawa FengShui cukup baik, begitu ramai orang akan mencari cara untuk meningkatkan FengShui di rumah mereka. Terdapat banyak cara untuk meningkatkan Feng Shui di rumah anda. Fountain bola FengShui adalah salah satu daripada mereka, tetapi mana-mana hiasan Feng Shui mempunyai banyak perhatian untuk dipaparkan. Mari kita lihat tabu-tabu FengShui hiasan air pancut air dan fungsi yang berkaitan.

Fengshui sphere fountain

Tempat yang sesuai untuk FengShui ball fountain

1. Perhiasan fountain bola Fengshui terutama digunakan untuk hiasan dalaman dan luaran hotel, vila, dan rumah. Kedua-duanya mencantikkan persekitaran rumah, cantik dan elegan, dan mempunyai makna yang mendalam. Mereka memberkati pemilik dengan kehidupan yang bahagia dan kerjaya yang lancar.

2. Sfera FengShui ini biasanya diletakkan di pintu gerbang villa atau di halaman rumah. Intipati langit dan bumi dapat dikondensasi kerana mereka ditempatkan di posisi tengah. Medan magnet mempunyai kesan yang baik, dan ia dapat menghindari kejahatan dan menggalakkan kekayaan. Bola Feng Feng Shui tidak boleh diletakkan. Ia diletakkan di bawah God of Wealth kerana ada kata-kata dalam kajian FengShui bahawa tuhan-tuhan tidak dibenarkan masuk ke dalam air. Sekiranya ini diletakkan, bahaya akan memecah kekayaan. Di dalam hotel tetamu, muzium, bangunan pejabat, Feng Shui Polo, boleh meningkatkan populariti, melambangkan daya hidup dan sumber kewangan yang kaya.

Taboos untuk penempatan FengShui Ball fountain

1. Fountain bola Fengshui sesuai untuk ditempatkan di rumah, yang boleh memainkan peranan dalam menghindari kejahatan dan mempromosikan kekayaan.

2. Fountain bola Fengshui tidak boleh diletakkan di bawah God of Wealth, kerana bola FengShui mempunyai air, dan ia telah melanggar tabu "Allah-Pergi ke Air" dalam sains Fengshui.

3. Jangan meletakkan bola FengShui di belakang sofa, kerana dari perspektif rumah feng shui sains, air tidak kekal, bergantung pada itu sebagai sokongan, sukar untuk mencari kestabilan, sehingga dapat dipercaya tanpa pegunungan dan mempengaruhi kestabilan penghantaran rumah. Walau bagaimanapun, jika di sebelah sofa, ia tidak akan menghalang feng shui kediaman.

4. Bola Fengshui tidak boleh dijalankan terhadap dapur, kerana dapur di dapur adalah api. Mengikut prinsip lima elemen, "air" dan "api" berjalan satu sama lain, terutama mereka tidak boleh menjadi garis lurus. Ia dapat mengatasi api, jadi ia adalah dapur yang dimiliki oleh api, yang akan membahayakan kesihatan keluarga. Di samping itu, perkara yang sama berlaku kepada Shindai.


Sepasang:Batu Mewah: Rumah Seterusnya:Cara Memasang Countertops Granite