Batu Latar Belakang Batu

- Feb 08, 2020-

Dinding latar belakang TV adalah pusat visual ruang tamu, dan ia juga mencerminkan rasa reka bentuk hiasan. Hari ini, kami ingin mengesyorkan beberapa dinding latar belakang batu seperti berikut.

Batu semulajadi memberikan tekstur intim dan suasana dalaman yang halus menjadi lembut bersama secara organik. Jika anda suka hidup dan memberi perhatian kepada kualiti, dianggarkan bahawa anda tidak dapat menahan godaan ini ...

Batu adalah kedua-dua menawan dan misteri, dan ia dengan cepat menjadi popular dalam reka bentuk. Kita semua suka berjalan di sekitar bandar dan secara tidak sengaja mengetahui bahawa ia akan segera memukul perasaan romantis kita. Sama seperti rumah kecil seperti istana, nampaknya mereka boleh pergi pada bila-bila masa.

Campuran klasik pereka batu asli, atau mewah atau sederhana, atau abadi atau dihalang. Ia mewakili asas kukuh keluarga dan kemakmuran dan kemakmuran sesebuah keluarga. Semua ini adalah cita-cita rakyat China untuk Shi, cinta kesepian, dan harapan yang tinggi untuk keluarga.

Keindahan setiap dinding tirai batu semulajadi tidak boleh digambarkan dengan kata-kata. Di rumah, ia seperti landskap semula jadi semula jadi. Dinding latar belakang batu semulajadi bukan sahaja indah dan atmosfera, tetapi juga mempunyai fungsi penyerapan bunyi, penebat bunyi, penyerapan gelombang, dan lain-lain. Terdapat banyak tempat yang boleh dihiasi di dinding latar belakang. Melalui teknik reka bentuk moden pereka, mereka dipupuk dengan bijak dengan ruang, budaya dan seni hidup untuk menunjukkan kemanusiaan dan kebudayaan Introverted mewah.


Sepasang:Cara Memasang Countertops Granite Seterusnya:Kelebihan Dan Pembangunan Marmer Mosaic