Kuari granit G603 hubei

Quarry and Factory

Realho Stone

Hubei G603 Quarry

Batu realho mempunyai lebih daripada 16 tahun pengalaman dalam pengeluaran granit, dengan mengkhusus dalam lembaran pengeluaran logam, dan kini mempunyai sekumpulan pekerja profesional dan mahir. Sekarang, Realho Stone mempunyai asas pemprosesan batu profesional di zon industri batu Hubei, yang sebahagian besarnya menghasilkan granit kelabu seperti Hubei G603, Hubei g602, Hubei G633, dan lain-lain. produk ini termasuk jubin granit, papak granit, yang dipotong-ke-saiz jubin, tops granit dan sebagainya.

Hubei G603 Granite Factory

Plat ini terutamanya menghasilkan produk granit seperti batu kraf, papan berskala besar, dan papan Standard tinggi. Produk ini digunakan secara meluas di dinding langsir kering tergantung, transit keretapi, Landskap Taman, lantai dalaman dan luaran, dan hiasan dinding, dan lain-lain.

Realho Stone Factory and procssing Machines

Pelanjutan G603 granit:Macheng terkenal sebagai "City of Azalea" di China, serta "bandar Batu China". Macheng granites mempunyai kelebihan rizab yang banyak, kawasan berpusat, pelbagai warna, kualiti tinggi, perbezaan warna kecil, mudah diakses, dan sebagainya.

l trafik mudah oleh Big Mountain:Macheng terletak di persimpangan Henan, Hebei dan Wilayah Guangdong, serta pusat ekonomi Wuhan, Zhengzhou dan Hefei City. Dengan pengangkutan air yang mudah dari Changjiang, Macheng adalah mudah untuk pengangkutan granit.

l dasar unggul untuk menarik pelabur:Tahun ini, kerajaan telah mengambil pembangunan sumber tempatan secara serius, peningkatan dasar menyokong industri batu untuk menarik pelabur, untuk menubuhkan Macheng sebagai pusat pengedaran yang terbesar perlombongan batu, pemprosesan, dan pengangkutan.

Hubei G603 Granite Produts Lines

Siri hubei granit mempunyai lapan kelebihan yang sukar ditandingi: Rizab besar, industri pekat, Keselamatan perlombongan yang kuat, tiada pengebumian, integriti yang baik, kadar output yang tinggi, perbezaan warna kecil, dan perlombongan mudah. Jenis batu utama adalah granit, dengan lebih daripada sepuluh kelainan, termasuk Hubei granit G603, Hubei granit G623, Hubei granit G602, Hubei G655 granit, Hubei G654 granit, China Juarana, dan G602, dan G655 adalah Varieti eksklusif. Kawasan perlombongan terletak di Bai Ya Shan di bahagian Tenggara kawasan bandar, dengan keluasan lebih daripada 60 kilometer persegi dan kapasiti simpanan sebanyak 25,000,000,000 meter padu. Ia adalah lombong batu pertama di China yang boleh dilombong tanpa jurang selama seratus tahun.

Contact Us of Realho StoneXiamen Realho Stone Co., Ltd

Cik Pearl Lee

Tel: 86-592-8326666 Faks: 86-592-8327777

Emel: Sales@realho.com

Sel/WhatsApp: 86-18850050013

Tambah unit 8F, Yongtongchang BLAD, No. 388 Jiahe Road, Xiamen China