Tentang kita

Pengenalan ringkas

  Xiamen Realho Stone Co., Ltd. adalah sebuah syarikat batu profesional yang mengkhususkan diri dalam Bahan Marmer , Granit dan Kuarsa .

Kami telah mengumpulkan sumber kuari batu sejak tahun 1997. Dengan kuari, kilang dan syarikat pengeksport kami sendiri, Realho Stone dapat membekalkan slab pelanggan kami , countertop , jubin / potong ukuran , batu penjuru , mozek , dll.

Syarikat ini mempunyai sekumpulan kakitangan pengurusan, teknikal, pemeriksa, dan pasukan jualan pengeksport profesional yang berpengalaman, yang boleh menyediakan produk berkualiti tinggi dan perkhidmatan profesional untuk para pelanggan.

  

Kilang

Batu Realho memiliki kilang batu profesional, dengan kawasan yang diduduki lebih dari 46,000m2 dan kira-kira 200 pekerja teknikal. Kilang itu dilengkapi 18 set mesin pemotong blok, 14 set trimmer sinar inframerah yang diimport untuk memotong slabs ke jubin, 6 set mesin pemprograman CNC untuk sempadan batu dan tepi meja, pemotong tali arka untuk lajur, dan mesin untuk corak jet air , dan lain-lain.

Ø Memproses Kawasan Penutupan Loji (SQM) ----- 25,000 SQM

Ø Memproses Tanaman Luas Tanah (SQM) ------ 39,000 SQM

Ø Kapasiti Pengeluaran / Bulan ----------- 75,000 SQM- 150,000 SQM (MAX)

Ø Persijilan ISO Kilang & Lain-lain Persijilan (Sila nyatakan) ---- Sijil ISO 9001, ISO 14001 & OHSAS 18001

Ø Benarkan pemeriksaan / penolakan dari pelanggan yang berdua meletakkan kering, menggunakan pembungkus impregnator dan pelabelan? --- Ya, kami menerima pemeriksaan pelanggan

Ø Membenarkan pemeriksa kualiti antarabangsa untuk menjalankan pemeriksaan kualiti? contohnya SGS --- Ya, kami menerima pemeriksa kualiti antarabangsa juga, dan fi pemeriksaan sepatutnya dilindungi oleh syarikat anda yang dihormatiJentera (Tidak Unit)
* Pemotong blok
- Gang Saw 3
- Blade Circular Saw 10
- Wire Saw 2
* Mesin Poland 8
* Pemotong jambatan dengan Infra Merah 15
* Mesin api 2
Mesin Bush Hammer 1
* Mesin pemotong air 12
* Engraving machine 2
* Mesin kalibrasi 3
* Pemecahan mesin 14
* Automatik Molding Polishing machine 3
* NC membentuk mesin 5   Bengkel


Bengkel untuk Produk Marmar (papak, jubin, potong saiz, tangga)

Bengkel untuk Granit Products (papak, jubin, potong saiz, tangga)

Bengkel untuk Produk Quartz (papak, jubin, potong saiz)

Bengkel untuk Countertop (granit, marmar, kuarza)

Bengkel untuk Batu Landskap (batu kiub, paver, kerbstone, batu cendawan, batu kerikil)

Bengkel untuk Produk Bentuk Khas (asrama, lajur, keinginan)

Bengkel Mosaic dan Water-jet Mosaic

Bengkel untuk Tombstone

Produk

Kuar


Pendahulu Realho adalah orang pertama yang memulakan perlombongan batu di kawasan tempatan. Untuk mencari bahan-bahan batu yang stabil dan berkualiti tinggi dan untuk mengurangkan hubungan antara pengantara, kami menyimpan kuari sumber dari ,,,,, dan.

Di dalam, kami melombong dan dua tambang, Imperial Gold Marble dan New Granary G603.

  Marmer Imperial Gold


Imperial Gold Marble adalah eksploitasi kuari eksklusif kami, yang terkesan dengan tekstur mesh emas yang unik dan warna yang cemerlang.

Kami memiliki tanah kuari melebihi 700,000M2, rizab blok melebihi 80,000,000M3 dan eksploitasi bulanan melebihi 5,000M3.

Imperial Emas memaparkan "ciri-ciri Diraja dan Aristokrat" yang sangat sesuai untuk reka bentuk hotel dan hiasan bangunan mewah.


  Granit baru G603


Jumlah pelaburan Taman Industri Pekeliling Batu G603 Baru adalah RMB25 bilion. Perancangan keseluruhan ialah 1,333,000 M2.

Boleh didapati di Digilap, Honed, Flamed, Bush dibelasah, Antique, Sandblasted, Air jet, perpecahan semula jadi, Nanas, dll.

G603 baru digunakan secara liar untuk Papak Besar, Papak Kecil, Jubin, Cut-to-size, Langkah dan Risers, Curbstone, Blocksteps, Tombstone, Tiang buatan Tangan dan Batu Cube, dan sebagainya.

Produk & Projek

Dengan garis pengeluaran secara keseluruhan, kami dapat membekalkan kalungan kuarza dan countertop kuarsa; papak marmer, jubin marmer, marmer meja, lajur marmar, tangga marmar, mosaik marmar, corak marmar; lekapan granit, jubin granit, countertop granit, tiang granit, tangga granit, pavers granit, batu nisan granit dan produk berbentuk istimewa untuk projek pembinaan, terutamanya untuk hotel, aplikasi komersil dan kediaman.


Pengeluaran


Pengeluaran kami termasuk: pemotongan blok, memberus, penggilapan papak, pemotongan jubin, pemprosesan lain, meletakkan, pemeriksaan QC, pembungkusan dan pemuatan.


Ø   Bahan Terpilih - Mengikut contoh pelanggan atau gambar yang dibekalkan, kami akan menghantar pekerja profesional untuk memilih blok dan mencari blok untuk memenuhi permintaan warna dan corak pelanggan.

Ø   Blok Saw dipotong - Blok dipotong ke tebal kasar dalam ketebalan yang diperlukan (biasanya dalam ketebalan 10mm, 16mm, 20mm atau 30mm) atau dipotong ke blok kecil oleh Mesin Geng Saw.

Ø   Menggilap - Ia akan menjadikan ketebalan, kebosanan dan cahaya menggilap papak untuk mencapai permintaan yang berkualiti. Melalui penggilap, batu akan menunjukkan warna, corak dan glossnya.

Ø   Cut-to-size - Dengan mesin pemotong inframerah, papak dipotong kepada saiz yang diperlukan.

Ø   Pemprosesan tambahan - Selain langkah pemprosesan di atas, sesetengah produk memerlukan pemprosesan tambahan, seperti tepi yang digilap, tepi serong dan lubang gerudi.

Pensijilan

Produk kami dihasilkan mengikut piawaian kualiti antarabangsa. Dan produk kami disahkan oleh organisasi kuasa.

Pasukan & Pameran

Dengan pengalaman selama 20 tahun dalam batu dan mengekalkan standard berbeza kami dalam Kualiti dan Perkhidmatan,

Batu Realho memenangi reputasi yang berprestij dan tinggi di kalangan pelanggan.

Pasukan batu Realho komited kepada prinsip perkhidmatan kami "Kredibiliti Supreme, Berorientasi Berkualitas",

yang memacu batu Realho menjadi rakan perniagaan anda yang boleh dipuji.